Koopvoorwaarden

Loading...

Prijzen

Alle prijzen op NordicaGolf.se zijn inclusief 25% BTW.

Betaling

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

  • iDEAL
  • Met Visa, Maestro, Mastercard
  • PayPal
  • Klarna

Aflevering

Als de artikelen die u heeft besteld in voorraad zijn, versturen we deze binnen 48 urr, zon- en feestdagen niet meegeteld. Vervolgens duurt aflevering binnen Nederland, België en elders in Europa 2-4 dagen. Als de levering van een artikel wordt aangehouden, zal dit op zijn vroegst geleverd kunnen worden op de afleverdatum die op uw bestelling staat.

Verzendkosten

Nederland, 6-15 EUR, vrachtvrij vanaf EUR 95
België, 6-15 EUR, vrachtvrij vanaf EUR 95

Bij het niet in ontvangst nemen van rembourszendingen worden de werkelijke verzendkosten + 30 EUR administratiekosten in rekening gebracht.

Probeer het 30 dagen

Wij weten dat u uw clubs graag wilt proberen voordat u ze koopt. Daarom garanderen wij een klanttevredenheid van 100%. Als u clubs bij ons bestelt, kunt u deze kosteloos uitproberen op uw eigen driving range.Als u niet tevreden bent, hebt u de mogelijkheid om de golfclubs binnen 30 dagen na aankoop* naar ons terug te sturen en een terugbetaling van 80% van de waarde van de golfclubs te ontvangen in de vorm van een waardecheque. Als klant zult u de retourvracht aan ons moeten betalen.

Deze aanbieding geldt voor alle producten met dit pictogram op de productpagina:

U kunt uw golfclubs ook binnen 14 dagen terugsturen tegen terugbetaling als ze niet gebruikt zijn.

*De garantie is niet van toepassing op clubs van Wilson, Spalding, Legend, Cobra, Mizuno. Van de garantie kan maximaal 3 keer gebruik worden gemaakt.

Koop met recht van retour binnen 14 dagen

Mocht u om de een of andere reden een door u gekocht product willen retourneren, dan heeft u volgens de geldende wetgeving het recht dit binnen 14 dagen te doen. U bent dan echter zelf de verzendkosten verschuldigd. U moet de artikelen binnen 14 dagen na aflevering retourneren en wel in dezelfde verpakking als waarin deze zijn gearriveerd. Ook mogen de producten niet gebruikt zijn. De retourporto wordt betaald door de klant.

Garantie

Er geldt 12 maanden garantie voor fabricage- of materiaalfouten. Wij behouden ons het recht voor alle teruggezonden producten te inspecteren en uit te maken of de garantie van kracht is. Reclamaties worden niet geaccepteerd als u bijv. met de club tegen een steen heeft geslagen. Neem bij garantiezaken voor een servicenummer per e-mail contact op met NordicaGolf. U moet dit vermelden wanneer u de clubs naar ons toestuurt. De retourporto wordt betaald door de klant.

Online Dispute Resolution

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage