Loading...

Beschrijving

De Karma Black Velvet 360 heeft dezelfde eersteklas kwaliteit en kenmerken als de Original grip, de Karma Black Velvet, maar dan in een meer basic variant. Anders dan de originele versie heeft deze grip geen logo aan de buitenzijde. De laatste jaren heeft de ontwikkeling van verstelbare drivers ervoor gezorgd dat spelers de richting van de grip kunnen veranderen door hun driver iets omhoog of omlaag te schroeven. Bij klassieke grips waarbij het logo midden op het onderste gedeelte is geplaatst kan de uitlijning dan scheef lopen, wat irriteert en de kans op het verkeerd vastpakken van de club verhoogt. Met een neutrale grip op de shaft kan er zoveel mogelijk omhoog en omlaag gedraaid worden zonder dat de uitstraling van de grip en de driver verandert. .

Specificatie

Sku 2C6 J01
KleurZwart
MerkKarma
ExtraGriptape inbegrepen
GrootteStandard
Langste vinger7 cm, 8 cm, 9 cm, 10 cm
Grootte van de hand16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm
Grip maatStandard
Grip TypeSwing
Gripe vormAlgemene grip
Kern0.600"
Storeadmin
SerieVelvet
MateriaalRubber
Gewicht (g)51
Beoordelingen
Q&A

Indien je voor meer dan 99 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!