Loading...

Beschrijving

Met een verbeterde anti-slip en een zachter materiaal dan zijn voorganger, combineert de Tour Wrap 2G de uitstraling en het gevoel van een klassieke leren grip met de duurzaamheid en eigenschappen van anti-slip rubber grip.

Midsize is een vrij grote gripmaat, met een grootte tussen Standaard en Jumbo.

Specificatie

Sku 210130502
KleurWit
MerkGolf Pride
ExtraGriptape inbegrepen
GrootteMidsize
Langste vinger9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm
Grootte van de hand20 cm, 21 cm, 22 cm, 23 cm
Grip maatMidsize
Grip TypeSwing
Gripe vormAlgemene grip
Kern0.600"
Storeadmin
SerieTour Wrap 2G
MateriaalRubber
Gewicht (g)66
Beoordelingen
Q&A

Indien je voor meer dan 99 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!