Loading...

Beschrijving

De Tour Velvet met 360 graden ontwerp voor gebruik met verstelbare drivers, fairwaywoods en hybrides. De grip heeft dezelfde eigenschappen als de standaard Tour Velvet grip met anti-slip patroon, maar nu in een 360 graden ontwerp. Verstel de shaft naar elke positie en de grip komt er altijd goed recht op te zitten. Met de uitstraling en het gevoel van de Tour Velvet.

Specificatie

Sku 210140303
KleurZwart
MerkGolf Pride
ExtraGriptape inbegrepen
GrootteStandard
Langste vinger7 cm, 8 cm, 9 cm, 10 cm
Grootte van de hand16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm
Grip maatStandard
Grip TypeSwing
Gripe vormAlgemene grip
Kern0.600"
Storeadmin
SerieTour Velvet
MateriaalRubber
Gewicht (g)50
Beoordelingen
Q&A

Indien je voor meer dan 99 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!