Loading...

Beschrijving

High-performance technologie gecombineerd met een zacht anti-slip gevoel. De innovatieve CP2 Pro biedt comfort en controle voor superieure prestaties. Voorzien van de exclusieve Control Core-technologie van Golf Pride met een kern van 2,5” speciaal ontwikkeld om rotatie in de grip tegen te gaan. De grip loopt minder taps toe dan ”standaard” grips, wat zorgt voor een goede drukverdeling over de grip per hand. Dit resulteert in een meer ontspannen swing.

Midsize is een vrij grote gripmaat, met een grootte tussen Standaard en Jumbo.

Specificatie

Sku 210120603
KleurZwart
MerkGolf Pride
ExtraGriptape inbegrepen
GrootteMidsize
Langste vinger9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm
Grootte van de hand20 cm, 21 cm, 22 cm, 23 cm
Grip maatMidsize
Grip TypeSwing
Gripe vormAlgemene grip
Kern0.600"
Storeadmin
SerieCP2
MateriaalRubber
Gewicht (g)64
Beoordelingen
Q&A

Indien je voor meer dan 99 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!