Loading...

Golf Pride CP2 Wrap Midsize Black Golfgrips

€ 12,45
  Kleine hoeveelheid (6) - Levering 2-4 dagen Kleine hoeveelheid (6) - Levering 2-4 dagen
  • Gratis levering boven 175 € Wij bieden gratis levering bij bestellingen boven € 95. Voor bestellingen onder de € 95 zijn er verzendkosten van € 4,90-14,90 afhankelijk van de grootte van het pakket.
  • Snelle levering Uw bestelling is binnen 1 werkdag klaar voor verzending. De levering duurt dan 2-4 werkdagen als alle producten op voorraad zijn. Bekijk de geschatte levertijd als producten in backorder staan.

  Beschrijving

  High-performance technologie gecombineerd met een zacht anti-slip gevoel. De innovatieve CP2 Pro biedt comfort en controle voor superieure prestaties. Voorzien van de exclusieve Control Core-technologie van Golf Pride met een kern van 2,5” speciaal ontwikkeld om rotatie in de grip tegen te gaan. De grip loopt minder taps toe dan ”standaard” grips, wat zorgt voor een goede drukverdeling over de grip per hand. Dit resulteert in een meer ontspannen swing.

  Midsize is een vrij grote gripmaat, met een grootte tussen Standaard en Jumbo.

  Specificatie

  Sku 210120603
  KleurZwart
  MerkGolf Pride
  ExtraGriptape inbegrepen
  GrootteMidsize
  Langste vinger9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm
  Grootte van de hand20 cm, 21 cm, 22 cm, 23 cm
  Grip maatMidsize
  Grip TypeSwing
  Gripe vormAlgemene grip
  Kern0.600"
  Storeadmin
  SerieCP2
  MateriaalRubber
  Gewicht (g)64

  Wij weten dat u uw golf clubs graag wilt proberen voordat u ze koopt. Daarom garanderen wij een klanttevredenheid van 100%. Als u golf clubs bij ons bestelt, kunt u deze kosteloos uitproberen op uw eigen driving range. Bent u niet tevreden, dan kunt u ze binnen 30 dagen na aanschaf naar ons retourneren. U ontvangt de waarde van de golf clubs in de vorm van een waardecheque retour.

  Mocht u om de een of andere reden een door u gekocht product willen retourneren, dan heeft u volgens de geldende wetgeving het recht dit binnen 14 dagen te doen..

  Verzendkosten:   Brief <5,90 €   |   UPS 14,90 €   |   Schenker 8,90 €

  Indien je voor meer dan 95 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

  Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!