Bal Gids

Loading...

Gerecyclede golfballen worden gewassen, merk en type gesorteerd en vervolgens gesorteerd op kleur en uiterlijke conditie. De toestand van de golfbal is bepalend voor de kwaliteit van de golfbal en hoe we de goede ballen scheiden van de uitstekende golfballen.

De kwaliteiten van gerecyclede golfballen zijn hieronder opgesomd. Kwaliteit en aantal geven de toestand van de gerecyclede golfbal weer.

Kwaliteit A - Uitstekende conditie - Het uiterlijk en gevoel van deze golfbal is vergelijkbaar met een nieuwe golfbal.

A kwaliteit gerecyclede golfballen zijn de best beschikbare en zijn de keuze voor veel golfers, ongeacht niveau. De A ballen hebben zowel het uiterlijk als het gevoel van een bal die is getroffen voor een maximum van slechts een paar holes en is de reden waarom we ze onze 'One Hole Wonders'noemen.

Uitstekende conditie - Het uiterlijk en gevoel van deze golfbal is vergelijkbaar met een nieuwe golfbal. Deze golfbal zal geen of zeer weinig slijtage vertonen en zal de originele kleur en glans hebben behouden. Deze golfballen bevatten kleine speler markeringen, team en bedrijfslogo's.

Andere retailers kunnen deze rang beschrijven als AAAA, PEARL, PERFECT, 1e KWALITEIT, GRADE 1.


Kwaliteit B - Hele goede conditie - Is vergelijkbaar met een golfbal die is gespeeld voor een paar holes.

Kwaliteit B gerecyclede golfballen zijn schoon, speelbaar en hebben matige oppervlakte vlekken en lichte tot matige inkt markeringen. Geen van de oppervlakte vlekken of lichte inkt markeringen zijn van invloed op het traject, de afstand of vluchtweg van de bal.

Zeer goede staat - De conditie van deze golfbal zal vergelijkbaar zijn met een golfbal die is gespeeld voor een paar holes. Er kunnen lichte cosmetische vlekken en verkleuring in sommige kuiltjes zijn. Er kan een klein verschil in glans en kleur zijn. De integriteit en de vlucht karakteristiek wordt niet aangetast. Deze golfballen bevatten speler markeringen, team en bedrijfslogo's.

Andere retailers kunnen deze rang beschrijven als AAA, bijna MINT, bijna perfect, 2e KWALITEIT, GRADE 2.


Kwaliteit C - Goede conditie - Deze gebruikte golfballen vertonen mogelijk zeer lichte slijtage en vlekken.

Kwaliteit C gerecyclede golfballen zijn waar voor hun geld en de meest gewilde ballen in de golf van vandaag. De kwaliteit C gerecyclede value pack ballen zijn 100% speelbaar en zijn een perfecte koop voor de weekend of nieuwere golfer.

Goede staat - Deze gebruikte golfballen bevatten mogelijk zeer lichte slijtage en vlekken. Er kunnen kleine verkleuring zijn en sommige logo's kunnen lichte slijtage vertonen. Hogere kwaliteits x-outs en praktijk modellen kunnen inbegrepen zijn. Bevat geen bezuinigingen. Deze golfballen bevatten speler markeringen, team en bedrijfslogo's.