Loading...

Beschrijving

De populairste en meest verkochte grip van Lamkin is te herkennen aan het zwart-witpatroon en de extreem hoge kwaliteit. De rubbercombinatie van Lamkin zorgt voor anti-slip en duurzaamheid en het speciale patroon vermindert de torsie (rotatie) wat ervoor zorgt dat de handen niet draaien. De grip heeft een gemiddelde stevigheid en is populair onder profs. Is verkrijgbaar in standaard-, midsize-, oversize- en damesmaat.

Undersize, ook wel bekend als Lady is een kleinere gripmaat meestal de voorkeur van vrouwelijke golfers.

Specificatie

Sku 210140203
KleurBlack_White1
MerkLamkin
ExtraGriptape inbegrepen
GrootteUndersize
Langste vinger3 cm or less, 4 cm, 5 cm, 6 cm, 7 cm, 8 cm
Grootte van de hand7 cm or less, 8 cm, 9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm, 14 cm, 15 cm
Grip maatUndersize
Grip TypeSwing
Gripe vormAlgemene grip
Kern0.580"
Storeadmin
SerieCrossline
MateriaalRubber
Gewicht (g)43
Beoordelingen
Q&A

Indien je voor meer dan 99 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!