Loading...

Beschrijving

Met een licht taps toelopende en iets oversized maat vermindert de JumboMax Mid Jumbo de druk op de grip en stabiliseert de handen door de puttbeweging, wat resulteert in meer precisie. Dankzij de stabiele kern die de energie via de slag overbrengt en trillingsdempende buitenlaag met extra anti-slip vergroot de grip het gevoel en de speelbaarheid onder alle weersomstandigheden. De Max Mid Jumbo grip ligt uitstekend in de hand en biedt superieur contact waardoor de druk op de grip afneemt en je een beter gevoel krijgt bij alle soorten puttslagen, zowel lange als korte. Uit diverse tests blijkt dat de meeste golfers profiteren van het gevoel dat een oversized grip biedt.

Specificatie

Sku 226030290
KleurWit/Groen
MerkJumbomax
ExtraGriptape inbegrepen
GrootteJumbo
Grip maatSuper Jumbo
Grip TypePutter
Gripe vormPaddle Putter
Kern0.580"
Storeadmin
SerieMJ
MateriaalPolyurethane
Gewicht (g)98
Beoordelingen
Q&A

Indien je voor meer dan 99 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!