Loading

Adapter + Shaft

Adapter + Shaft
Gratis verzending bij bestellingen boven 95 €

Golf Shafts

selecteer type Shaft

Selecteer merk of categorie

Hier vind je een breed scala van topmerk golf shafts voor ijzers, woods en putters. Als je op zoek bent naar staal golf shafts bieden wij golf shafts aan van True Temper, Project X, Apollo, Rifle en KSB. Als je op zoek bent naar graphite golf shafts bieden wij golf shafts aan van Aldila, UST-Mamiya, Graphite Design, Grafalloy, Fujikura en nog veel meer.

Als je de oude shafts wil vervangen op je clubs dan is het belangrijk de top van de oude shafts te meten . De meest voorkomende top maat voor ijzer golf shafts is 0,370 "en 0,335" voor wood golf shafts, maar sommige OEM fabrikanten zoals TaylorMade, Callaway en Titleist gebruiken golf shafts met top maat 0,355 "voor ijzers en 0.350" voor woods (fairway woods en drivers).

Wanneer je golf shafts kiest probeer je shafts te kiezen die bij je swing snelheid passen, zodat het voor jou een juiste bal vlucht produceert. Door een laag koppel zal de golf shaft minder draaien dus als je een hoge swingsnelheid hebt zoek je voor een shafts met een lager koppel en andersom.