Dynacraft Prophet MB Forged Iron-Right-PW

€ 53,95
Kleine hoeveelheid (1) - Levering 2-4 dagen
Artikelnummer
IH502-10P
Gesmede, precisie gefreesde golfclubs voor een verbeterd gevoel en controle!

Dynacraft Prophet MB ijzers zijn volledig gesmeed uit 1020 koolstaal.
Gesmede, precisie gefreesde golfclubs voor een verbeterd gevoel en controle!

Dynacraft Prophet MB ijzers zijn volledig gesmeed uit 1020 koolstaal. Ze gaan door een zeer rigoureus proces waarbij de gehele achterkant nauwkeurig wordt gefreesd tot in het kleinste detail. De kop heeft een smalle toplijn en zool en een minimale offset. Eigenschappen die betere spelers zoeken.U-vormige groeven zijn CNC gefreesd voor een betere spin-controle.

Voor de betere golfers die zoeken naar precisie en gevoel.

.
Meer info
Prijs € 53,95
Merk Dynacraft
Hand Rechts
Loft 46°
Model PW
Bounce
Offset 1.5 mm
Hosel ID 0.370"
Lie 63.5°
Standard clublengte 35.5"
Club Type Iron
Model PW
Store admin
Serie Prophet
Player Type Heren
HCP Laag
Gewicht (g) 291
Gewicht 291 g
Head Face Material 1020 Carbon Steel
Indien je voor meer dan 95 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

Wij weten dat u uw golf clubs graag wilt proberen voordat u ze koopt. Daarom garanderen wij een klanttevredenheid van 100%. Als u golf clubs bij ons bestelt, kunt u deze kosteloos uitproberen op uw eigen driving range. Bent u niet tevreden, dan kunt u ze binnen 30 dagen na aanschaf naar ons retourneren. U ontvangt de waarde van de golf clubs in de vorm van een waardecheque retour.

Mocht u om de een of andere reden een door u gekocht product willen retourneren, dan heeft u volgens de geldende wetgeving het recht dit binnen 14 dagen te doen..

Verzendkosten:   Brief <5,90 €   |   UPS 14,90 €   |   Schenker 8,90 €

Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!
Alle bestellingen worden verzonden binnen de 48 uur. Dit is de kortst mogelijke tijd aangezien wij alle clubs van nul opbouwen – shaft op maat maten, clubhoofd monteren en grip aanpassen aan jouw wensen. Apart bestelde komponenten (golfgrip, extra shaft, etc..), golfballen en accesoires worden dezelfde dag, of de dag erna, verzonden. De verzending zelf neemt ongeveer 2-4 dagen in beslag.