Loading...

Dynacraft Prophet CB Iron-Right-SW

Reserveren - Verzending binnen 1-2 wekenReserveren - Verzending binnen 1-2 weken
€ 16,95
  • Gratis levering boven 175 € Wij bieden gratis levering bij bestellingen boven € 95. Voor bestellingen onder de € 95 zijn er verzendkosten van € 4,90-14,90 afhankelijk van de grootte van het pakket.
  • Verzonden binnen 24u Uw bestelling is binnen 1 werkdag klaar voor verzending. De levering duurt dan 2-4 werkdagen als alle producten op voorraad zijn. Bekijk de geschatte levertijd als producten in backorder staan.
  Gesmeed gezicht dat de snelheid van de bal verhoogt - Langere en rechtere slagen!

  Dynacraft Prophet CB ijzers gaan over het verbeteren van twee belangrijke onderdelen van je spel, grotere afstand en meer nauwkeurigheid dankzij de unieke "Flex Face" technologie; een dun, speciaal vacuüm warmte behandelde en gesmeed 17-4 roestvrij stalen gezicht met variabele diktes, om een zo hoog mogelijke COR waarde te ontwikkelen. Het dunnere gezicht verhoogt niet alleen de balsnelheid, maar maakt zorgt ook voor een betere verdeling van het gewicht door een ultra-laag en diep zwaartepunt. Dit resulteert in langere en rechtere slagen.

  Men kan het vergelijken met drivers met een hoge COR waarde en holle fairway woods en hybrides die hogere balsnelheden produceren. De loft van de club hoofden zijn iets minder dan ze normaal zijn bij de reguliere club hoofden. Dit is gedaan om een normale balvlucht te behouden.

  Geschikt voor de meeste golfers die zoeken naar betere prestaties en verbetering van hun spel.

  .
  Meer info
  MerkDynacraft
  HandRechts
  ModelSW
  Loft54°
  ModelSW
  Bounce12°
  Offset1 mm
  Hosel ID0.370"
  Lie64°
  Standard Clublength35.5"
  Club TypeIron
  ModelSW
  Storeadmin
  SerieProphet
  Player TypeHeren, Dames
  HCPLaag, Gemiddeld, Hoog, Beginners
  Gewicht (g)298 g
  Gewicht298 g
  Head Face Material17-4 Stainless Steel
  HandRechts

  Indien je voor meer dan 95 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

  Wij weten dat u uw golf clubs graag wilt proberen voordat u ze koopt. Daarom garanderen wij een klanttevredenheid van 100%. Als u golf clubs bij ons bestelt, kunt u deze kosteloos uitproberen op uw eigen driving range. Bent u niet tevreden, dan kunt u ze binnen 30 dagen na aanschaf naar ons retourneren. U ontvangt de waarde van de golf clubs in de vorm van een waardecheque retour.

  Mocht u om de een of andere reden een door u gekocht product willen retourneren, dan heeft u volgens de geldende wetgeving het recht dit binnen 14 dagen te doen..

  Verzendkosten:   Brief <5,90 €   |   UPS 14,90 €   |   Schenker 8,90 €

  Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!