bezoek onze kerstwinkel

bezoek onze kerstwinkel

Cleveland Hi-Bore Fairway Lady #7-Lady-7 (22°)

Special Price € 74,35
Regular Price € 112,90
Kleine hoeveelheid (1) - Levering 2-4 dagen
Artikelnummer
CLEVHIBO7
Wilson Profile begint met het super spelverbeterende ontwerp en biedt dan ook nog eens tal van afmetingen en flex opties aan, zodat elke speler klaar is om te spelen met clubs die helpen beter te presteren, maar ook de swing en lichaam perfect aan te passen.
Wilson Profile begint met het super spelverbeterende ontwerp en biedt dan ook nog eens tal van afmetingen en flex opties aan, zodat elke speler klaar is om te spelen met clubs die helpen beter te presteren, maar ook de swing en lichaam perfect aan te passen.


Compleet 11-delig set

- Driver, Fairway Wood, Hybrid, 6-SW. Allemaal met graphite shafts.

- Krachtig ontwerp dat aan alle verwachtigen voldoet om controle en afstand te leveren.

- Hoge kwaliteit putter met High MOI mallet vorm

- Lichtgewicht ergonomische zak verbetert de on-course functionaliteit en comfort

- Erg handige en krachtige fairway club voor lange afstand en voor lagere scores.
Meer info
Prijs € 112,90
Merk Cleveland
Loft 22°
HCP Laag, Gemiddeld, Hoog, Beginners
Merk Cleveland
Hand Rechts
Flex Lady
Store admin
Player Type Dames
Indien je voor meer dan 95 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

Wij weten dat u uw golf clubs graag wilt proberen voordat u ze koopt. Daarom garanderen wij een klanttevredenheid van 100%. Als u golf clubs bij ons bestelt, kunt u deze kosteloos uitproberen op uw eigen driving range. Bent u niet tevreden, dan kunt u ze binnen 30 dagen na aanschaf naar ons retourneren. U ontvangt de waarde van de golf clubs in de vorm van een waardecheque retour.

Mocht u om de een of andere reden een door u gekocht product willen retourneren, dan heeft u volgens de geldende wetgeving het recht dit binnen 14 dagen te doen..

Verzendkosten:   Brief <5,90 €   |   UPS 14,90 €   |   Schenker 8,90 €

Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!
Alle bestellingen worden verzonden binnen de 48 uur. Dit is de kortst mogelijke tijd aangezien wij alle clubs van nul opbouwen – shaft op maat maten, clubhoofd monteren en grip aanpassen aan jouw wensen. Apart bestelde komponenten (golfgrip, extra shaft, etc..), golfballen en accesoires worden dezelfde dag, of de dag erna, verzonden. De verzending zelf neemt ongeveer 2-4 dagen in beslag.