Loading...

Beschrijving

Chamois II is geïnspireerd op zijn voorganger maar heeft een nieuwe look & feel gekregen die zich richt op alle typen golfers. De uitstraling doet denken aan de traditioneel omwikkelde golfgrip en is gemaakt van uiterst duurzaam, zacht EPDM-rubber. Ook de Chamois II is voorzien van het innovatieve luchtkussensysteem (ACAS) voor een eersteklas gevoel en comfort.

Specificatie

Sku 219030201
KleurZwart
MerkAvon
ExtraGriptape inbegrepen
GrootteStandard
Langste vinger7 cm, 8 cm, 9 cm, 10 cm
Grootte van de hand16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm
Grip maatStandard
Grip TypePutter
Gripe vormPaddle Putter
Kern0.580"
Storeadmin
MateriaalRubber
Gewicht (g)58
Beoordelingen
Q&A

Indien je voor meer dan 99 euro (excl. verzendkosten) besteld, krijg je gratis verzending naar alle EU landen. Wij verzenden je order met Schenker en dit duurt normaal gezien 2-4 dagen. De verzendkost is 4,9-14,9 euro, afhankelijk van de grootte van je bestelling. • Brief 5,90 € • Schenker 8,90 € • UPS 14,90 €

Wij bieden op maat gemaakte golfclubs aan zonder extra kosten. Je kan simpelweg je lengte, swingsnelheid en grootte van je hand ingeven, zo krijg je direct een voorstel van welke clublengte, shaft en grootte van grip best bij jou passen. 20 - 30% van alle golfspelers gebruiken clubs die niet aangepast zijn aan hun behoeften.. Heb je steeds gespeeld met onaangepaste clubs en je bent blij met de behaalde resultaten hoef je helemaal geen aanpassingen te doen – de keuze is aan jou!